Senast överförda2Med anor från 1879 är CityTryck ett av Värmlands äldsta tryckerier och samtidigt ett av de modernaste. Vi erbjuder såväl offsettryck som digitaltryck- dvs stora och större upplagor liksom mindre och små upplagor.

Vår ateljé guidar dig genom InDesign, Photoshop och Acrobat och ser till att originalen håller högsta kvalitet. Är du i behov av snabb och säker formgivning så hjälper vi dig med det. Med engagemang och kunskap erbjuder vi totalleveranser inom grafisk produktion. Alltid med den senaste tekniken och med hänsyn till miljön.

Miljöfrågor är viktiga för oss på CityTryck. Redan 1998 erhöll vi miljöcertifikat av SIS som ger oss rätt att miljömärka våra trycksaker med Svanen-märket. Det innebär i korthet att vi uppfyller de nordiska kriterierna vad gäller minimering av utsläpp samt användning av papper och tryckfärger med tillhörande produkter. Vi har också investerat i en CTP-maskin vilket innebär att vi nu helt gått ifrån användningen av den miljöfarliga silverfilmen på reproavdelningen.

Nicklas Fredriksson är miljöexperten på CityTryck. Vill du veta mer om vårt miljöarbete och vår certifiering är du välkommen att kontakta honom på telefonnummer
054-22 14 30.

Med fast och smidig hand styr vi dina uppdrag samtidigt som vi lyssnar till dina behov och önskemål. Så är ju också CityTryck ett riktigt tryckeri.

Vi brinner för smarta lösningar som gör nytta i din kommunikation. Kunskap och engagemang är våra ledord. Vi älskar utmaningen i snabb och säker produktion, där leveranserna sitter på klockslaget och till den kvalité som du förväntar dig. Vi hittar en produktion som ger bäst totalekonomi och som gör dig till en nöjd kund.

Så oavsett det gäller broschyr eller förpackning, stora upplagor eller några få ex, brevpapper eller korsfalsade foldrar — Vi har en modern maskinpark och kunnande för att vara din kompletta trycksaksleverantör.